facebook_3d twitter_3d g_3d youtube_3dMy status
Български (България)Македонски (Macedonian)SerbianTurkish (Turkiye)English (United Kingdom)

Web проследуване


Електронинвест Ви предлага широк спектар од услуги и решенија за Вас,Вашето семејство и Вашиот Бизнис. Со наша помош ќе добиете јасна представа за работите што се случуваат околу Вас,ќе можете да пронајдете некој од членовите на вашето семејство,да контролирате и оптимизирате развојот на вашиот бизнис така што во секој еден момент ќе знаете каде се вашите работници и соодветно вашите автомобили. Нашата фирма низ годините има разработено различни видови GPS/GPRS уреди за проследување ,кои со сигурност ќе ги задоволат вашите потреби.